Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Gravenhof 6 in De Kwakel 1424 PJ

Gravenhof 6

1424 PJ De Kwakel
€ 387.500,- v.o.n.

Omschrijving

Smartwoning kavel A (bouwnrs, 3,4,5,6)

Tussenwoning

De twee tussenwoningen op kavel A vormen het hart van een rijtje van vier.

De achtertuin op het noodwesten grenst aan een slootje, de voorzijde aan de gezellige binnenplaats. De smartwoning heeft een woonoppervlak van 100 m2 en is standaard voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond, twee slaapkamers en een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 100 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Smartwoning kavel A (bouwnrs, 3,4,5,6)

Tussenwoning

De twee tussenwoningen op kavel A vormen het hart van een rijtje van vier.

De achtertuin op het noodwesten grenst aan een slootje, de voorzijde aan de gezellige binnenplaats. De smartwoning heeft een woonoppervlak van 100 m2 en is standaard voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond, twee slaapkamers en een werkkamer op de verdieping en een bergzolder.
De slaap- en badkamer kan je ook op de eerste verdieping situeren, waardoor je meer woon- en leefruimte op de begane grond creëert. Als extra’s kun je kiezen voor een uitbouw aan de achterzijde van de woning, een bloemkozijn bij de keuken, een dakerker op de eerste verdieping en een bloemkozijn bij de entree.

Maak de woning helemaal af zoals jij dat graag wilt.

Hoekwoning

De twee hoekwoningen op kavel A hebben extra grote tuinen aan het water en bieden als geweldige extra de mogelijkheid van een privé-kas aan de zijgevel van je woning. Deze fraaie glazen aanbouw fungeert niet alleen als kas waar je zelf groenten en fruit kunt kweken, maar ook als klimatologische buffer. Hier geniet je het hele jaar door van alle seizoenen.

De smart hoekwoning heeft een vloeroppervlak van 100 m2 en is standaard voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond, twee slaapkamers en een werkkamer op de verdieping en een bergzolder.

Als extra’s kun je kiezen voor een uitbouw, een bloemkozijn bij de keuken, een dakerker op de eerste verdieping en een bloemkozijn bij de entree.

Tuinligging Noordwest, wateroppervlak 24 m2. Levensloopbestendige woning.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Prijs € 387.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Hoekwoning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 100 m² Perceeloppervlakte 245 m² Inhoud 414 m³ Aantal kamers 5 Aantal woonlagen 2 woonlagen Buitenruimte Tuin Achtertuin en zijtuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Kadastrale gegevens Oppervlakte 245 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.