Terug naar de resultaten
Te koop
Industrieweg 22 in Uithoorn 1422 AJ

Industrieweg 22

1422 AJ Uithoorn
Vraagprijs € 649.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Op het bedrijventerrein van Uithoorn ligt dit vrijstaande bedrijfspand, met afgesloten buitenterrein. Het pand beschikt over een grote open ruimte, voorzien van een overheaddeur, verschillende afgesloten kantoorruimtes, een pantry en toiletten. Op het achtergelegen buitenterrein is er ruimte voor het parkeren van circa 20 auto’s. Tevens is het plein afgesloten met een elektrisch bedienbaar...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1209 m²
Lees meer

Omschrijving

Op het bedrijventerrein van Uithoorn ligt dit vrijstaande bedrijfspand, met afgesloten buitenterrein. Het pand beschikt over een grote open ruimte, voorzien van een overheaddeur, verschillende afgesloten kantoorruimtes, een pantry en toiletten. Op het achtergelegen buitenterrein is er ruimte voor het parkeren van circa 20 auto’s. Tevens is het plein afgesloten met een elektrisch bedienbaar toegangshek.

Het bedrijfspand ligt op Bedrijventerrein Uithoorn; een zeer centrale locatie in de Randstad, gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen die in directe verbinding staan met o.a. de A2 en A4. De N201 is tevens nabij gelegen. Dit maakt dat deze locatie uitstekend bereikbaar is.

Omschrijving
Multifunctioneel bedrijfs-/kantoorgebouw centraal gelegen aan de rand van het bedrijventerrein van Uithoorn. In de huidige staat heeft het pand één bouwlaag, het is mogelijk om een opbouw te realiseren.
Het pand beschikt over verschillende kantoorruimtes, bergruimtes en toiletruimtes, een pantry, een kantine, een grote open ruimte en een ruimte met overheaddeur. Aan de achterzijde bevindt zich een afgesloten buitenterrein.

Opleveringsniveau
Betonvloer, elektrische overheaddeur, airco, cv installatie, pantry, lichtstraat, verhard buitenterrein met elektrisch bedienbaar toegangshek, 20 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Ligging en bereikbaarheid
Het bedrijventerrein heeft een hoogwaardige uitstraling en kenmerkt zich door een diversiteit aan bedrijfsverzamelgebouwen. Het pand is gelegen op een gunstige locatie. De A2, A4 en A9 zijn binnen circa 15 minuten te bereiken. De N201 ligt nog geen twee kilometer verderop. Op korte afstand zijn er goede verbindingen naar Amstelveen, Aalsmeer, Hoofddorp, Schiphol en Mijdrecht.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 649.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1988 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1209 m² Perceeloppervlakte 2730 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Prijs
€ 649.000,-
Oppervlakte
1209 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring