Terug naar de resultaten
Te koop
Ondernemingsweg 222 in Uithoorn 1422 DZ

Ondernemingsweg 222

1422 DZ Uithoorn
Vraagprijs € 225.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Representatief kantoorgebouw op het bedrijventerrein aan de rand van Uithoorn, op korte afstand van Amstelveen, Amsterdam en Schiphol.

De kantoorruimte ligt op de begane grond. Het gebouw beschikt over drie kantoorkamers, één directiekamer, een toiletruimte, pantry, bergruimte en archiefruimte. Naast het gebouw bevindt zich een parkeerterrein, waar u twee parkeerplaatsen ter...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 156 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Representatief kantoorgebouw op het bedrijventerrein aan de rand van Uithoorn, op korte afstand van Amstelveen, Amsterdam en Schiphol.

De kantoorruimte ligt op de begane grond. Het gebouw beschikt over drie kantoorkamers, één directiekamer, een toiletruimte, pantry, bergruimte en archiefruimte. Naast het gebouw bevindt zich een parkeerterrein, waar u twee parkeerplaatsen ter beschikking heeft.

De ruimtes zijn voorzien van vloerbedekking, systeemplafond met verlichtingsarmaturen, kabelgoten, radiatoren en mechanische ventilatie. Tevens is er een alarminstallatie aanwezig. Het kantoorgebouw wordt volledig gemeubileerd opgeleverd.

Indeling
U komt via de tochtsluis met meterkast binnen in de centrale hal. Vanuit de centrale hal is er toegang tot drie kantoorkamers en één ruime directiekamer. De directiekamer biedt toegang tot een buitenterras op het water. Tevens is er een pantry die is voorzien van een keukenblok en spoelbak. Vanuit de pantry is er toegang tot een berging en een archiefruimte.

Locatie
Het object is gelegen op het bedrijventerrein van Uithoorn en heeft directe toegang tot de provinciale weg N201. Het bedrijventerrein heeft een hoogwaardige uitstraling en kenmerkt zich door een diversiteit aan bedrijfsverzamelgebouwen. De provinciale weg staat via Aalsmeer en Schiphol in directe verbinding met de autosnelweg A4 en via Vinkeveen in directe verbinding met de A2. Tevens is er directe verbinding met de Amsterdamseweg.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 225.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 156 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
156 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.